VEV moet de punten aan koploper Mussel laten

KLAZIENAVEEN NOORD - Afgelopen zaterdag kwam koploper Mussel op bezoek bij VEV uit Klazienaveen-Noord. In een gelijk opgaande 1e helft met meer balbezit voor Mussel waren de kansen op een hand te tellen. In de 30e minuut kwam de bal voor de voeten van Paul Hidding via een kluts en werd het 0-1. VEV had twee kopkansen waarvan er eentje op de lat belande.

In de 2e helft scoorde Len Groenewold in de 48e minuut de 0-2 door een afstandsschot. VEV ging verder naar voren spelen en dit resulteerde in de nodige kansen voor de thuisclub. Mussel was het spoor bijster en kwam er in deze periode niet meer aan te pas. Maar de wedstrijden worden beslist door doelpunten.

Zelfs een strafschop voor VEV werd niet benut of ze vonden de goed keepende keeper van Mussel op hun pad. In de 83e minuut werd het door een counter nog 0-3 door Wim Wubs. In de 90e minuut redde Stefan Ottens de eer door alsnog de 1-3 op het scorebord te zetten. Op naar volgende week tegen NKVV.