Geen punten voor NWVV na doelpuntrijke wedstrijd

GEESBRUG – In de zaterdag 5e klasse F verloor NWVV de uitwedstrijd tegen VCG na 4-3 ruststand met 5-4. De mannen van trainer Geert Aalderink begonnen goed aan de wedstrijd want in de 12e minuut was het Mark Kok die de bal uit een hoekschop keurig binnen kopte. 0-1.

VCG kreeg daarna hulp van Aardema die de bal in eigen doel kopt. 1-1. Tien minuten later kwam NWVV zelfs op voorsprong via Roy Super en even later is het Orlando Uiterwerf die de Nieuw Weerdingers op een 1-3 voorsprong. Daarna was het even over voor NWVV dat moest toezien hoe de thuisclub met twee treffers door Levi Dekker en Sander van Veen weer op gelijke hoogte kwam. 3-3.

Wij speelden een hele goede wedstrijd, reageert NWVV trainer Geert Aalderink. ,,Deze wedstrijd hadden soms veel pech in de afronding en af en toe ook de scheid niet aan onze zijde. Als dan ook nog de verdediging steken laat vallen is het moeilijk vallen”. Op slag van rust is het VCG die andermaal van een fout achterin gebruik maakt om met een 4-3 voorsprong de rust in te gaan. Na de thee kwam NWVV toch wel goed uit de kleedkamer want vrij snel is het Orlando Uiterwerf die zijn ploeg weer naast VCG brengt.

4-4 en daarna was het vooral NWVV dat de wedstrijd in zijn greep had en wel al op 4-5, 4-6 had moeten staan gezien de kansen. Zo werd er ook een inzet met de hand gestopt door een speler maar de scheids oordeelde anders. Uiteindelijk kreeg NWVV in de laatste minuut nog de deksel op de neus toen VCG toch nog de winnende treffer kon binnenschieten. Eindstand 5-4.