Weerdinge stelt teleur tegen hekkensluiter Musselkanaa

MUSSELKANAAL – In de zondag 3e klasse C lukte het Weerdinge niet om punten te pakken in en tegen Musselkanaal. Het op de vijfde plaats staande Weerdinge kon een 3-0 voorsprong niet vasthouden en verloor uiteindelijk met 4-3 van het op de laatste plaats staande Musselkanaal.

Weerdinge kwam halverwege de eerste helft wel op voorsprong door een treffer van Aaron Brinks. Na de thee bleef Weerdinge de bovenliggende ploeg en Aaron Brinks was binnen enkele minuten succesvol door de 0-2 binnen te schieten. Na bijna een uur spelen leek Weerdinge de wedstrijd in het slot te gooien toen Willem van Loenen de 0-3 op het scorebord liet zetten. Die vreugde was maar van korte duur want de thuis kwam drie minuten later terug naar

Het sein voor Musselkanaal er nog een schepje bovenop te doen. Binnen enkele minuten stond het dan ook 2-3 en toen Musselkaan een kwartier voor tijd ook nog op gelijke hoogte wist te komen(3-3) ging er iets mis bij Weerdinge want even later stond het plotseling op een 4-3 achterstand en dat wisten de Weerdingers in de laatste tien minuten niet meer goed te maken. Eindstand 4-3.