Weiteveense Boys kan Buinerveen niet bedwingen

BUINERVEEN – In en tegen Buinerveen had Weiteveense Boys een leuk sprongetje kunnen maken in de zondag 5e klasse E, maar na een 2-1 ruststand verloren de roodhemden met 3-2. De thuisclub na stond bijna een kwartier spelen al op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Mark Middeljans in de 14e minuut en Koos Lutjes in de 17e minuut.

Het duurde een kwartier voordat Weiteveense Boys deze tegenvaller had verwerkt want Dennis Rocks zorgde nog voor de thee voor de aansluiting. 2-1 en dat wed ook de ruststand. Na de thee waren het de Weiteveners die de wedstrijd naar zich toe trokken en na bijna een uur spelen stond de stand weer gelijk.

Ruben Beerling wist de 2-2 binnen te tikken. Misschien gingen de boys daarna even te veel op jacht naar de volle winst in plaats van deze stand te koesteren gezien de stand op de ranglijst. Een kwartier voor tijd kreeg het toch nog de deksel op de neus via Robbert Mensinga die zijn ploeg naar een 3-2 overwinning wist te tikken.