Zwartemeerse Boys wint in overtal van Valther Boys

ZWARTEMEER – In de zondag 5e klasse E behaalde Zwartemeerse Boys een mooie 4-1 overwinning op Valther Boys. De mannen van Hendrikus Mulder blijven daarmee in het spoor van koploper Alteveer en Buinerveen. De Zwartemeerders kwamen al snel op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Hidde Walda.

Een kwartier later kregen de boys ook nog een overtal situatie nadat Dennis Middeljans met een rode kaart van het veld werd gestuurd. Zwartemeerse Boys maakte daar direct goed gebruik van door binnen het half uur al een 2-0 voorsprong te nemen via een doelpunt van opnieuw Hidde Walda. 2-0 en dat werd ook de ruststand.

Na de hervatting kwam Valther Boys iets beter in het spel en wist ondanks een mannetje minder de spanning wel weer terug in de wedstrijd te brengen door een doelpunt van Tommy van Rijswijk. 2-1. Valther Boys probeerde het daarna nog wel maar de tol van een man minder kreeg het in het laatste kwartier waarin Robbin Harms en Daimy ten Velde de numerieke meerderheid met elk een treffer wisten uit te drukken. Eindstand 4-1.






Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda