SVV’04 pakt de laatste 3 punter in 2018

SCHOONEBEEK - In de laatste wedstrijd van 2018 heeft SVVâ??04 de punten thuis gehouden. Beide ploegen moesten op winnen om in de stand in het linker rijtje te komen. Hierbij kwam SVVâ??04 wel heel goed uit de startblokken en binnen 3 minuten werd het 1 â?? 0 door een afstandsschot van Lars Koopmeiners. Na 20 minuten schoot eerst spits Michel Overweg voorlangs bij het doel van SVVâ??04 en in de daarop volgende tegenaanval schoot Jessie Rotensen aast.

Even later soleerde Bart Moes het strafschopgebied binnen en werd gehaakt, maar de scheidsrechter beoordeelde dit anders en liet doorspelen. Na een half uur spelen kreeg Protos de kans op de gelijkmaker, maar na een scrimage knalde Michel Overweg recht op de vuisten van keeper Mark Heijnen.

Hierna kregen beid ploegen nog wat kleine kansen, gescoord werd er echter pas in de laatste minuut voor rust. Bart Moes kwam vrij in het strafscopgebied en bewaarde de rust en scoorde bekeken de 2 – 0.

De tweede helft begon nog goed voor beide ploegen met over en weer kansen. In de 60e minuut belande een vrije bal van Lars Koopmeiners op de lat en in de rebound schoot Bart Moes via de paal naast. Hierna zakte het spelpeil en leken beide ploegen zich neer te leggen bij een 2 – 0 eindstand.

Vlak voor tijd soleerde Jessie Rotmensen zich door de achterhoede en speelde Gerbrand Schoemakers aan, die met een beheerst schot in de verre hoek de eindstand bepaalde op 3 – 0.

SVV’04 staat nu gedeeld 4e in de rangschikking, maar gezien het geringe verschil in verliespunten met de onderste, geeft dit nog niet een “veilig” gevoel. Opstelling SVV’04: 1 Mark Heijnen (46e Michel Schoonbeek), 2 Matthijs Landman, 3 Michel Kerkdijk, 4 Jarno Gerrits, 5 Joost Thiele, 6 Rick Piek (46e Robin Barelds), 7 Harmen Stuiver, 8 Gerbrand Schoemakers, 9 Bart Moes(75e Stan Sibon), 10 Lars Koopmeiners, 11 Jessie Rotmensen.