vv Emmen pakt punt en SVBO verliest

BARGER-OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse F wisselend succes voor de Emmer clubs. vv Emmen kwam in Grouw niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen GAVC en SVBO liet op eigen veld dure punten liggen na een 1-0 nederlaag tegen WVV. Terwijl FC Emmen op een steenworp afstand tegen ADO Den Haag een 3-2 overwinning behaalde, speelde SVBO een zeer matige wedstrijd tegen de ploeg uit Winschoten.


In de eerste helft wist alleen Dylan Wessels voor enig gevaar te zorgen voor het doel van WVV maar de goed keepende Serkan Akbas, liet zich niet verrassen. WVV was misschien wel iets gevaarlijker, maar verder dan een schot op de paal door Jessy Veit kwamen de Winschoters ook niet.

Na de thee begon SVBO wel iets beter in de wedstrijd te komen, maar doelpunten wist het niet te scoren. Ronald Gerdes, Dylan Wessels en Roy Jagt kregen wel mogelijkheden maar de afronding liet te wensen over. Als je dan zelf niet scoort doet de tegenpartij het wel en dat deed ook WVV. Een afgemeten pass van Martijn Drent bereikte Jessy Veit en die wist de bal wel langs doelman Lennon Ebeltjes te prikken. 0-1.SVBO probeerde het daarna nog wel maar WVV hield stand en nam de drie punten mee naar Winschoten.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda