Nipte maar verdiende overwinning voor Titan

ZWEELOO - In de zondag 4e klasse E behaalde Titan zaterdagavond een nipte maar verdiende 1-0 overwinning op vv Sweel. Deze stand stond al met de rust op het scorebord nadat Remco Moorman in de 35e minuut na een afstandsschot een afvallende bal oppikte en de bal tegen het net wist te tikken. Gezien de kansen misschien te weinig, want Titan zag twee keer een bal het houtwerk teisteren en twee keer ging een kopbal rakelings langs de verkeerde kant van de paal.

Titan trainer Geert Aalderink: ,,In de tweede helft hadden wij de wind tegen, maar bleven wel de bovenliggende partij, maar creeerden niet veel kansen meer. Aan de anderen kant wist vv Sweel ook geen enkele kansen uit te spelen. De tweede helft was dan ook meer rommeliger dan mooi. Jos Smid zag daarna nog wel een doelpunt af gekeurd wegens buitenspel, maar uiteindelijk wisten wij een verdiende overwinning mee naar huis te nemen. Tevens hebben wij ook goede zaken gedaan in de stand door vv Sweel nu weer op vijf punten te zetten. Komende zondag krijgen wij OVC 21 op bezoek en die ploeg staat ook net onder ons dus ook weer een belangrijke wedstrijd voor ons.”