Pubquiz EHS’85 groot succes

EMMERSCHANS – Afgelopen zaterdag 9 februari was de kantine van voetbalclub EHS’85 uit Emmerschans het decor voor de eerste QuizNight. Ongeveer 20 teams van 4 personen streden daar om de prijzen maar natuurlijk vooral om de eer. Het publiek was zeer divers. Zowel clubmensen als deelnemers van buitenaf waren van harte welkom.


Zo werd de derde prijs gewonnen door de oudste deelneemster (83) met haar teamgenoten. De winnaars werden de heren van ‘Team Grieto’. Zij mochten allen prachtige vleesprijzen in ontvangst nemen. Om 20:00 uur begon de QuizNight en de kantine was al om 19:30 uur afgeladen vol. De opkomst was overweldigend en last-minute werden er nog twee teams toegevoegd aan de deelnamelijst.

De opbrengst komt ten goede aan het 75-jarig jubileum dat de club volgend jaar mei viert. De prijzen werden beschikbaar gesteld door J&R Foodservice uit Barger-Oosterveld en Eric Bos, uw droge worsten specialist waarvoor natuurlijk de hartelijke dank.

De quiz stond onder de bezielende leiding van quizmaster Jesper Katoen, tevens keeper van het eerste elftal. Het enthousiasme van de quizmaster en de deelnemers zorgde voor een lange en gezellige avond. Dat dit voor een grote opbrengst zorgde was een vrij logisch gevolg.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda