Drenthina en Peter Timmer verlengen contract.

EMMEN - Zaterdag tweedeklasser Drenthina uit Emmen heeft het contract met oefenmeester Peter Timmer met één jaar verlengd. De trainer gaat hiermee het 2e seizoen in bij Drenthina. Het bestuur van Drenthina is uitermate content met de verlenging. Voorzitter Willem Jan Alders hierover:

“De samenwerking met Peter bevalt uitstekend. Hij heeft aangetoond een gedreven trainer te zijn en past als mens ook heel goed bij de cultuur van onze club. Peter geeft daarnaast aan een opbouwtrainer te zijn. Iemand voor de langere termijn, die gelooft in het ontwikkelen van spelers en een speelstijl. Hij laat zich daarbij niet uitsluitend leiden door resultaten op de korte termijn. Die filosofie past bijzonder goed bij Drenthina”.

Timmer geeft aan ook erg blij te zijn met de verlenging. “De filosofie van de club, de samenwerking met het bestuur, de andere trainers en de werkomstandigheden bevallen mij uitstekend”, aldus de oefenmeester.
In navolging van Peter Timmer(l) is er met assistent-trainer Bas Boersma (r)een principeakkoord bereikt voor verlenging van zijn contract met eveneens één jaar.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda