FC Klazienaveen wint van simpel van hoger geplaatste DESZ

KLAZIENAVEEN - Sportpark De Planeet was afgelopen zaterdag het decor van een mooie 4-1 overwinning van FC Klazienaveen op het op de derde plaats staande DESZ. De wedstrijd begon overigens al vrij snel met een mooie kans voor de gasten uit Zwartsluis dat ook aanvankelijk de beter voetballende ploeg was.

Naarmate de eerste helft vorderde toonden de Klazienaveners steeds meer lef en kregen langzaam aan een overwicht. Eigenlijk bij de eerste de beste goed mogelijkheid was het wel raak nadat Jasper Woelders goed werd aangespeeld door Melroy Hemme. Met een lage schuiver en de verte hoek passeerde Woelders de DESZ doelman. 1-0.

Met deze stand gingen de mannen ook aan de thee. Na de hervatting was het toch DESZ dat als eerste doeltreffend was via een doelpunt van Danny Moorman na een uur spelen. 1-1. FC Klazienaveen liet zich niet van de wijs brengen en wist de controle op de wedstrijd te houden. Helemaal toen, wie anders dan Patrick Bloemberg, de ploeg naar een 2-1 voorsprong kopte.

DESZ probeerde het daarna nog wel maar het was uiteindelijk Jasper Woelders die in de slotfase nog twee keer fouten achterin bij DESZ genadeloos afstrafte. Eindstand 4-1 en daarmee opnieuw kostbare punten voor de mannen van trainer Eric Prins.


Jasper Woelders(17) toonde veel inzet in deze wedstrijd en bekroonde dat met twee doelpunten.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda