NWVV kan het de koploper niet moeilijk maken

MUSSEL – In de zaterdag 5e klasse F kon NWVV één helft goed meekomen met Mussel, de koploper in de 5e klasse F. De mannen van trainer Gert Aalderink stonden halverwege de wedstrijd wel op een 1-0 voorsprong via een doelpunt van Dylon Meijering vlak voor de thee. 0-1.

In de rust hebben wij de mogelijkheden besproken die er voor ons waren, maar die hoop was maar van korte duur zegt NWVV trainer

Geert Aalderink: ,,Wij hebben op dit moment toch wel te maken met spelers die afwezig zijn wegens wintersport, maar ook In de eerste helft was Mussel de beter voetballende ploeg, maar kansen wist het zich ook niet echt uit te spelen. Wij hoopten in de tweede helft dat er door een meer aanvallende Mussel ook meer ruimte voor ons zou komen, maar dat viel allemaal tegen.

Toen na bijna een uur de gelijkmaker via Frank Hidding binnen viel was de wedstrijd eigenlijk al gelopen. 1-1. Wij wisten nog wel een poosje stand te houden maar uiteindelijk wist de koploper via Paul Hidding(2-1) en Erwin Wijnholds (3-1) de wedstrijd naar zich toe te trekken. Teleurstellend over de uitslag ben ik wel, maar ik moet de spelers die in het veld stonden toch een compliment geven voor de wijze waarop gestreden is voor een goed resultaat. Helaas zat dat er niet in vandaag”.