Sc Roswinkel geen partij voor SVBC

ROSWNKEL - De wedstrijd in de zondag 5e klasse E tussen Sc Roswinkel en SVBC was eigenlijk al na de eerste helft gelopen, volgens SVBC trainer Puck Horstman. ,,Dat klopt wel, want wij waren in de eerste 45 minuten veel sterker dan Sc Roswinkel, maar hebben dat maar bescheiden met een 3-0 voorsprong kunnen uitdrukken.

Gezien de vele mogelijkheden had het ook even zo goed 7-0, 8-0 kunnen staan.” SVBC kwam op voorsprong door een doelpunt van Robin Hartman in de 10e minuut en tien minuten later was het Davey Geerts die de stand naar 0-2 tilde. Nadat Dani Wittendorp tien minuten voor de thee ook nog de 0-3 mocht scoren, was de wedstrijd eigenlijk al gelopen, vervolgt trainer Horstman.

,,Het was een zeer matige eerste helft waarbij Sc Roswinkel er totaal niet aan te pas kwam. In de tweede helft hebben wij niet echt meer vol uit gespeeld. Ik heb maar een kleine selectie en heb daardoor in de tweede helft weer een aantal jonge jongens speelminuten gegeven. Doordat onze tegenstander geen potten kon breken hoefden wij ook niet zo nodig meer. Toch wisten wij nog iets aan de stand te doen met een treffer van Rob Foekens waardoor de eindstand."

De 0-4 was eigenlijk maar een matige weerspiegeling van het krachtsverschil tussen Sc Roswinkel en SVBC. Komende zondag krijgen wij het op de tweede plaats staande Treffers-16 op bezoek, besluit Horstman: ,,Dan zal er zeker nog uit een heel ander vaatje getapt moeten worden om de punten in huis te houden.