SVBO(zat) kan ook niet winnen van SJS

STADSKANAAL – Na de grote 6-2 nederlaag tegen buurman Sc Angelslo een week geleden moest SVBO zat opnieuw toezien hoe in Stadskanaal ook SJS met 2-1 te sterk was voor de geelzwarten uit Barger Oosterveld. SVBO trainer Jan Moes: ,,In de eerste helft speelden wij al niet goed en wisten ook net echt mogelijkheden te creëren. Doordat ook SJS niet echt gevaarlijk werd stond het bij de thee nog 0-0 en was er nog alles mogelijk voor ons.”

Na de hervatting kwam SJS al binnen vijf minuten op 1-0 en trok daarmee de wedstrijd helemaal naar zich toe toen het na ene uur spelen ook nog op 2-0 wist te komen. Jan Moes: ,,Wij hebben daarna nog wel alles gedaan om weer de aansluiting te krijgen en misschien wel meer dan dat, maar het mocht niet zo zijn. In de 70e minuut was het over en uit toen wij ook nog op een 3-0 achterstand werden gezet.”

SJS speelde daarna de wedstrijd zakelijk uit en passeerde SVBO op de stand van de zaterdag 4e klasse E met een gelijk aantal punten, maar met wel een wedstrijd minder gespeeld. SVBO is komende zaterdag vrij en ontvangt dan een week later FDS dat nu net onder de Barger Oostervelders staat met twee punten minder, maar ook nog een wedstrijd minder.