Valther Boys simpel langs EEC

VALTHE – In de zondag 5e klasse E was EEC zondagmiddag onder een stralend zonnetje geen partij voor Valther Boys. De mannen van trainer Lieuwe Pals begonnen met veel overtuiging aan de wedstrijd. Binnen vijf minuten stonden wij al op een 1-0 door Tommy Van Rijswijk, zegt Valther Boys trainer Lieuwe Pals.

,,Een mooie opsteker en wij bleven daarna goed spelen. In de 12e minuut kwamen wij zelfs op 2-0 door opnieuw Tommy Van Rijswijk met zijn zestiende treffer in deze competitie. Ook na deze 2-0 bleven wij de bovenliggende partij.”

Toch werd een moment van slecht uit verdedigen bij Valther Boys in de 22e minuut direct afgestraft door EEC. 2-1. Valther Boys bleef ook na dit tegenvallertje gewoon doorgaan en dat die inspanning werd ook nog voor de thee beloond met een treffer in de 37 minuut door Dionysios Dellas. 3-1. Lieuwe Pals: ,,Hoewel we met deze stand de rust in gingen waren we niet echt tevreden, want het had misschien ook wel 5-1 of 6-1 moeten staan.”

Na de rust ging Valther Boys dan ook op dezelfde voet verder om de voorsprong verder uit te bouwen. Toch moesten de boys nog wachten tot de 65e minuut dat er weer een bres geslagen werden in het verdedigend ingestelde EEC. Dionysios Dellas mocht de 4-1 maken en in de 85e minuut was het Basilius Dellas die voor de 5-1 eindstand zorgde. ,,Natuurlijk zijn wij dik tevreden met dit resultaat, want met 5-1 winnen is mooi, we hebben goed gespeeld en hadden er veel meer uit kunnen halen vandaag.“ aldus Lieuwe Pals.