Titan wint zonder groots voetbal

DALERVEEN – In de zondag 4e klasse wist Titan de uitwedstrijd tegen DSC’65 met 2-0 in haar voordeel te beslissen. Daarmee werd ook een beetje de smadelijke 4-1 nederlaag een week geleden tegen OVC’21weggespoeld, zegt Titan trainer Geert Aalderink, maar was ook nu niet tevreden over het vertoonde spel.


,,Het weer was mooier dan het voetbal wat de toeschouwers te zien kregen, maar de punten waren nu toch ook belangrijk. Wij begonnen goed en hadden het eerste kwartier duidelijk de overhand in balbezit maar ook bij balverlies waren wij attent. Maar nadat wij in de 15e minuut via Jos Smit op een 1-0 voorsprong kwamen en dat werd tot uitdrukking gebracht door een treffer van Jos Smit na een kwartier spelen. Opvallend was daarna dat wij voetballend een stuk minder werden.”

Na de 0-1 ruststand wist Titan ook in de tweede helft voetballend niet echt uit te blinken. Arjan Moesker wist uit de sporadisch uitgespeelde kansen na een uur spelen de 0-2 binnen te schieten. Geert Aalderink: ,, Ook na de 2-0 kregen wij nog wel twee of drie mogelijkheden maar gescoord werd er niet meer. Ik ben in ieder geval blij dat wij de zeperd van een week geleden snel van ons af hebben kunnen zetten. Nu is het werken om weer dat niveau te halen wat wij aan het begin van de competitie hadden. Is ook wel nodig als wij nog om de prijzen mee willen blijven doen. Komend weekend zijn wij vrij en dan moeten wij op bezoek bij Bargeres.“

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda