Teleurstellende nederlaag voor SVBO

BARGER OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse F liep SVBO uit Barger-Oosterveld opnieuw tegen een nederlaag op. Nu ging het in Grou met een zeer teleurstellende 3-0 nederlaag onderuit bij het lager geplaatste GAVC. Vorig weekend werd al ruim verloren bij SWZ en in deze wedstrijd waren het vooral de persoonlijke fouten die de Friezen in het zadel tilden. Magiel Nsilu maakte al na enkele minuten de openingstreffer voor de Friezen.

Door deze vroege 1-0 nam GAVC al een beetje het heft in handen. Trainer Marc Hegeman was dan ook zeker niet tevreden over het spel en inzet wat zijn pupillen op de mat legden. ,,Ik heb in deze wedstrijd geen schim gezien van het team dat woensdag in de beker tegen Flevo Boys goed speelde.” Met de 1-0 voorsprong gingen de spelers ook aan de thee. In de rust zal trainer Marc Hegeman zeker wel het nodige aan de spelers hebben meegegeven voor de tweede helft, maar nadat Nsilu ook nog de 2-0 wist binnen te tikken, was de wedstrijd gelopen.

De treffer van Sander van Remmen in de slotfase bepaalde de eindstand op 3-0. Door dit verlies zakt SVBO op de ranglijst naar plaats zes met 23 punten en zag GOMOS voorbij komen op doelsaldo. Komend weekend is SVBO vrij wegens carnaval en een week later kan het de borst nat maken tegen VKW, de verrassende koploper in deze zondag 1e klasse F. De aanvang op het sportpark aan de parkstraat is dan 14.00 uur.