VEV pakt winst in restant gestaakte wedstrijd

KLAZIENAVEEN NOORD – In de zaterdag 5e klasse F wist VEV afgelopen zaterdagmiddag in de restant van de op zaterdag 9 februari in de 55e minuut gestaakte wedstrijd in winst om te zetten. De wedstrijd die toen wegens een blessure van scheidsrechter de heer Smit moest worden gestaakt werd weer hervat in de 55e minuut met een 1-1 stand.

VEV trainer Anne Christ: ,,Wij begonnen die wedstrijd toen voortvarend en kwamen al na vier minuten op voorsprong door Mike Veldman via een assist van linksbuiten Stefan Ottens. 1-0. Beide ploegen waren toen wel aan elkaar gewaagd. Justin Wessels en Berend Berken kregen de eerste kansen om de voorsprong verder uit te bouwen, maar het was SETA dat in de 44e minuut op gelijke hoogte kwam. 1-1.

Na de rust was VEV beter en kwam via Roan Arends verdiend op 2-1. Helaas moest toen even later de wedstrijd worden gestaakt door de eerder genoemde blessure bij de scheidsrechter.” Tijdens het carnaval moesten beide ploegen afgelopen zaterdag nog 30 minuten het veld op. VEV knalde uit de startblokken, want binnen drie minuten werd de stand opgevoerd naar 4-1 en was de wedstrijd beslist. Stefan Ottens (3-1) en Justin Wessels (4-1) scoorden van dicht bij na goed uitgevoerde aanvallen.

Uiteindelijk scoorde SETA nog de 4 -2. Volgens de meeste spelers van VEV waren deze 30 minuten lang genoeg dit weekend, zegt VEV trainer Anne Christ: ,,Door dit resultaat houden wij prima uitzicht op de doelstelling van plek 4 of 5. Maar je weet het nooit hoe het loopt. Tot nu toe zijn wij na de winter prima gestart en hopelijk kunnen wij die lijn doortrekken.”