Drenthina niet verder dan puntje tegen NEC Delfzijl

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J eindigde de wedstrijd tussen Drenthina en NEC Delfzijl zoals het begon met 0-0. Onder een stralend zonnetje gingen de groenwitten op jacht naar de overwinning waarmee niet alleen drie belangrijke punten in huis konden worden gehouden maar ook de winst in de 2e periode veilig had kunnen stellen.


Helaas wisten de mannen van trainer Peter Timmer dit niet te realiseren door dat het vizier niet helemaal scherp stond deze middag, maar ook vooral de doelman van NEC Delfzijl een onneembare hindernis was op de momenten dat het gevaar er wel was. Drenthina was de bovenliggende partij met het meeste gevaar voor het doel van de ploeg uit Delfzijl, maar gescoord werd er niet.

Drenthina kan de 2e periode nog veilig stellen in de nog te spelen wedstrijd voor deze periode tegen Gramsbergen. Bij winst had het overigens ook wat zelfvertrouwen kunnen tanken voor komende zaterdag als het op bezoek moet bij koploper Pelikaan S. Wij zijn goed bezig en moeten gewoon proberen deze lijn vast te houden, was de reactie van Drenthina trainer Peter Timmer.”


De Drenthina spelers lopen hier al juichend weg als de bal achter de lijn stuitert, maar de buiten de zestien toekijkende scheiderechter wuifde het weg en liet gewoon doorspelen. .(foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda