vv Emmen koploper na winst op Stadspark

EMMEN – In de zondag 1e Klasse F wist vv Emmen zondagmiddag het inhaalduel tegen Stadspark met 3-1 naar zich toe te trekken. Door deze overwinning neemt vv Emmen de leiding over van het verrassend goed presteren van promovendus VKW uit Westerbork.

De Emmenaren namen vanaf het begin van de wedstrijd het heft in handen, maar wisten dit niet al snel in treffers om te zetten. Onder anderen Patrick Eberhard en Nick Kroeze kregen goed scoringskansen maar misten de goede richting. In het vervolg van de eerste helft bleef Emmen veruit de gevaarlijkste ploeg maar na 45 minuten stond er nog steeds de 0-0 op het scorebord.

De twede helft was nog maar koud bezig of vv Emmen sloeg toe. Nick Kroezen was er als de kippen bij om na een foutje van Stadspark doelman Arne Wilpshaar de score te openen. 1-0. Na ruim een uur spelen wisten de mannen van trainer Hendrik Oosting de 2-0 te scoren vi Yanniek Arends. 2-0. Stadspark had op deze treffer wel een antwoord want via een vrije trap mocht Michel Boonstra de 2-1 binnenschieten.

Deze 2-1 leek ook de eindstand te gaan worden, maar in de extra tijd was het Nick Kroeze die met zijn tweede goal van de middag de eindstand op 3-1 bepaalde. Komende zondag moet vv Emmen op bezoek bij het lager geplaatste GRC Groningen