Twedo niet verder dan puntje tegen Ruinen

NIEUW AMSTERDAM – In de zondag 3e klasse C moest Twedo zondagmiddag genoegen nemen met ene 2-2 gelijkspel tegen het lager geplaatste Ruinen. Twedo begon wel voortvarend aan de wedstrijd want het stond al binnen enkele minuten op ene 1-0 voorsprong via Dimitri Lazaridis.

Daarna probeerden de mannen uit het tweelingdorp de wedstrijd snel naar zich toe te trekken, maar Ruinen liet dat niet toe. Op slag van rust moest het echter toch toezien hoe Sander Boer Twedo naar een mooie 2-0 voorsprong tikte. In de tweede helft wist Twedo het overwicht helaas niet te verzilveren en gaf Ruinen alle gelegenheid om terug te komen.

Toen het na een uur spelen de aansluitingstreffer wist te maken, werd het weer een wedstrijd. Twedo zag hoe Ruinen geloof in eigen kunnen kreeg en in de slotfase ook nog de beloning toen Wouter Prins als nog een puntje uit het vuur sleepte en Twedo met een teleurstellende 2-2 eindstand achterliet.