Bekerkraker in teken van KWF Kankerfonds

Hoogeveen - De bekerwedstrijd in de vierde ronde tussen HZVV en Hoogeveen wordt woensdag 13 maart op het veld van HZVV gespeeld. De twee Hoogeveense clubs, die het in de competitie uitstekend doen, maken uit welke Hoogeveense ploeg naar de laatste acht van het bekertoernooi gaat. De toegang is gratis. De wedstrijd staat in het teken van een goed doel. De programmaboekjes kosten €2 waarvan de helft besteed wordt aan het KWF Kankerfonds.

De velden van beide clubs liggen ongeveer tien meter van elkaar af. Hoogeveen staat theoretisch bovenaan in de Hoofdklasse A. HZVV staat bovenaan in de eerste klasse E. In de beker doen beide ploegen het ook goed, want beide ploegen behoren tot de laatste zestien van het bekertoernooi district Noord. Een bekerkraker tussen de buren is voor Hoogeveen en de regio een geweldige happening. De verwachting is dan ook dat het erg druk gaat worden op 13 maart.

De toegang is gratis, maar beide clubs willen graag een goed doel aan de wedstrijd verbinden. Van elk programmaboekje dat voor €2 verkocht wordt, gaat €1 naar het KWF Kankerfonds. Wie meer wil doneren voor dit goede doel kan dit doen bij de kassa bij de ingang van het hoofdveld van HZVV. De uitvoering hiervan wordt gedaan door Vrienden HZVV ‘De Rood-Witten’. Naast een sportief en spannend duel hopen de clubs dat er veel geld wordt binnengehaald voor het KWF Kankerfonds.

De wedstrijd HZVV-Hoogeveen begint woensdag 13 maart om 20.00 uur

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda