SVV’04 wint derby tegen Twedo

SCHOONEBEEK – Na een 2-1 ruststand won SVV 04 met 3-2 van Twedo. Onder leiding van de goed fluitende scheidsrechter Aalders speelde SVV’04 een goed eerste half uur. Zelf creëerde het verschillende kansen en gaf Twedo geen kans om gevaarlijk te worden. Uit een voorzet van Bart Moes scoorde Gerbrand Schoemakers al vlot de 1–0.

Binnen het half uur stond de 2–0 op het scorebord; een vrije bal werd door Lars Koopmeiners keurig in de bovenhoek gemikt. Hierna werd Twedo gevaarlijker en uit een voorzet van Lars Tietema kopte Mark Rabbers de 2-1 binnen. Ook na de rust was Twedo gevaarlijker dan SVV’04 en dit resulteerde in de verdiende gelijkmaker door Daniel Mulder. Mede door de moeilijke omstandigheden (door de regen werd het veld moeilijk bespeelbaar) werd het laatste half uur het voetbal er niet beter op.

Beide ploegen gingen door voor de winst en over en weer ontstonden er verschillende kansen. Na ruim een uur spelen komt uit een steekpass van Jessie Rotmensen de 3–2 op het scorebord. Doelpuntenmaker; Bart Moes. Hierna zette Twedo alles op alles en stuurde laatste man Jeroen van den Ham mee naar voren om de gelijkmaker te scoren. Hierdoor ontstonden er verschillende kansen voor SVV 04, die echter vergaten om te scoren en deze wedstrijd in de zondag 3e klasse C definitief te beslissen. Eindstand 3-2.


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda