Ruime winst van FC Klazienaveen in Gramsbergen

GRAMSBERGEN - In de zaterdag 2e klasse J behaalde FC Klazienaveen een ruime 5-0 overwinning op Gramsbergen. De overwinning kreeg al in de eerste helft gestalte door doelpunten van Nick va der Sleen in de 11e minuut. 0-1.

FC Klazienaveen was vanaf het begin de bovenliggende partij en op slag van rust was het Thyran Lambers die de 0-2 op het scorebord kon laten noteren.

Ook na de thee bleef FC Klazienaveen gaan voor meer doelpunten. Na bijna een uur spelen wist Patrick Bloemberg de wedstrijd al voortijdig in het slot te zetten. 0-3. Even later kreeg ook Melroy Hemme zijn moment en tilde de stand naar 0-4. FC Klazienaveen won uiteindelijk met 5-0 door nog een doelpunt van Jasper Woelders.

Een goed middag voor FC Klazienaveen in de strijd om uit de degradatiezone te geraken. NEC Delfzijl dat een plaats hoger staat verloor van FC Meppel en Omlandia dat net onder de Klazienaveners staat, verloor van DZOH. Komende zaterdag moet FC Klazienaveen op bezoek bij de toekomstige kampioen Pelikaan S.