Sleen en SVV’04 in evenwicht.

SLEEN - In de zondag 3e klasse C eindigde de wedstrijd tussen Sleen en SVV 04 in een 1-1 gelijkspel. In een redelijke eerste helft had SVV â??04 het iets betere spel, wat enkele kansen opleverde, die helaas niet werden omgezet in doelpunten.

Een voorzet van Martijn Scherpen belande op de lat en Rick Piek liet twee mogelijkheden onbenut. Aan de andere kant miste de spits van Sleen een open kop kans. De tweede helft redde de keeper van Sleen knap op een schot van Rick Piek, maar een minuut later was het toch raak voor SVV’04. Een voorzet van Gerbrand Schoemakers werd na enig gerommel uiteindelijk in het doel gewerkt door Jessie Rotmensen. 0-1.

Hierna kreeg Sleen goede mogelijkheden op de gelijkmaker, maar de voorwaartsen hadden het vizier niet op scherp staan. In de 65e minuut lukte het Sleen toch om de gelijkmaker te scoren. Een schot van Mohammed Abdi werd van richting veranderd en keeper Wesseling was kansloos. 1-1.

Het spelpeil werd er daarna niet beter op en SVV’04 had aan het eind van de wedstrijd nog geluk dat Joost Thiele op de doellijn redding bracht. Beide ploegen hadden ook niet meer verdient dan een punt. Eindstand 1-1.