SVBO zat verliest op eigen veld van SJS

BARGER OOSTERVELD – SVBO zat verloor zaterdagmiddag op het eigen kunstgras met 4-3 van SJS. De wedstrijd in de zaterdag 4e klasse E stond na 45 minuten op een 1-2 ruststand. SVBO trainer Jan Moes vond dat SVBO iets te snel op een 2-0 achterstand kwam, maar daarna wel meer grip op de wedstrijd kreeg.

De gasten uit Stadskanaal namen na bijna en kwartier spelen een 1-0 voorsprong via Ronald Zuidema. In de 26e minuut wed het 0-2 door een treffer van Kay Rijkens via een strafschop. SVBO kon pas in het slot van de eerste helft iets terug doen via een goed genomen strafschop door Johan Wiggers. 1-2. In de rust werden bij SVBO enkele wijzigingen doorgevoerd, maar SJS bleef doorgaan en wist de voorsprong binnen tien minuten via Oosting weer op twee te brengen. 1-3.

Jan Moes: ,,Dan ga je één op één spelen en komen er kansen over en weer. ,Via Jan Springer werd het echter nog 1-4 en dan denk je dat de wedstrijd is gelopen. Maar in de laatste vijf minuten wist SVBO de wedstrijd toch nog te kantelen dankzij doelpunten van Nick Klingeberg (2-4) en Nick Hekman (3-4). Wij kregen toen zelfs nog mogelijkheden om op 4-4 te komen, maar ondanks de goede inzet lukte het SVBO niet meer om ook nog de gelijkmaker te scoren en ging SJS met de drie punten aan de haal”. Eindstand 3-4.