DZOH zonder moeite langs Omlandia

TEN BOER – In de zondag 2e klasse J behaalde DZOH drie belangrijke punten in de uitwedstrijd tegen Omlandia. In ten Boer wonnen de mannen van trainer Martin Drent na een 0-1 ruststand met 2-4. Binnen 30 seconden knalde Ruud klingenberg de bal twee keer tegen de paal.

Daarna bleef DZOH domineren zonder dat het dit in scores wist uit te drukken. Ook de 0-1 enkele minuten voor de thee gaf DZOH niet het vertrouwen om Omlandia op de slachtbank te leggen. Na de 0-1 stand scoorde de thuisclub In de tweede helft binnen enkele minuten de gelijkmaker uit de eerste de beste aanval. 1-1.

Daarna was Omlandia vanaf dat moment het meest dreigend, maar scoorde niet. DZOH deed dat wel want halverwege de tweede helft scoorde Youry Keen de 1-2 via een prachtige kopbal. ,,Eigenlijk was de wedstrijd op dat moment ook gespeeld, maar Omlandia wist nog wel weer de aansluiting te maken. 2-3.

In de laatste 20 minuten kon DZOH nog wel aan het doelsaldo werken, maar nadat Farid Boughaleb nog wel de 2-4 had binnen geschoten, verzuimden de mannen iets aan het doelsaldo te doen. De 2- 4 overwinning was uiteindelijk wel terecht maar ook nu waren er toch weer breekpunten in deze bizarre competitie te bespeuren.” aldus DZOH trainer Martin Drent.