DZOH zonder moeite langs Omlandia

TEN BOER – In de zondag 2e klasse J behaalde DZOH drie belangrijke punten in de uitwedstrijd tegen Omlandia. In ten Boer wonnen de mannen van trainer Martin Drent na een 0-1 ruststand met 2-4. Binnen 30 seconden knalde Ruud klingenberg de bal twee keer tegen de paal.


Daarna bleef DZOH domineren zonder dat het dit in scores wist uit te drukken. Ook de 0-1 enkele minuten voor de thee gaf DZOH niet het vertrouwen om Omlandia op de slachtbank te leggen. Na de 0-1 stand scoorde de thuisclub In de tweede helft binnen enkele minuten de gelijkmaker uit de eerste de beste aanval. 1-1.

Daarna was Omlandia vanaf dat moment het meest dreigend, maar scoorde niet. DZOH deed dat wel want halverwege de tweede helft scoorde Youry Keen de 1-2 via een prachtige kopbal. ,,Eigenlijk was de wedstrijd op dat moment ook gespeeld, maar Omlandia wist nog wel weer de aansluiting te maken. 2-3.

In de laatste 20 minuten kon DZOH nog wel aan het doelsaldo werken, maar nadat Farid Boughaleb nog wel de 2-4 had binnen geschoten, verzuimden de mannen iets aan het doelsaldo te doen. De 2- 4 overwinning was uiteindelijk wel terecht maar ook nu waren er toch weer breekpunten in deze bizarre competitie te bespeuren.” aldus DZOH trainer Martin Drent.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda