Nipte nederlaag SC Erica

ERICA – In de zondag 2e klasse L liep Sc Erica met een 1-0 verlies tegen Heerde tegen haar zestiende nederlaag op in dit tot nu zeer teleurstellend seizoen. Zondagmiddag liep het op eigen veld tegen een nipte 1-0 nederlaag op tegen het op de derde plaats staande Heerde.

Toch wel een teleurstellende uitslag volgens Sc Rica trainer Erwin Sikkes: ,,Gezien de ranglijst van Heerde hadden wij vooraf goede afspraken gemaakt hoe wij de strijd moesten aangaan tegen een goed voetballende ploeg. Wij hebben geprobeerd om hun aanvallen te ontregelen en zelf mogelijkheden creëren. Dat lukte aardig, alleen verzuimden wij de kansen die wij kregen ook af te maken.”

De oorzaak hiervan is dat ondanks de plannen die er vooraf gemaakt zijn wel worden uitgevoerd, maar niet worden beloond met doelpunten. Wij komen dan net even aanvallend iets te kort, vervolgt Erwin Sikkes. ,,En dan kom je vlak voor rust ook nog op achterstand en dat was wel teleurstellend.”

Na de 0-1 ruststand probeerde SC Erica nog wel iets aan deze achterstand te doen, maar helaas lukte het niet meer en werd de 0-1 ruststand ook de eindstand. Komende zondag speelt Sc Erica ook weer op eigen veld en dan is vanaf 14.00 uur Beilen de tegenstander.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda