Sp Roswinkel in tweede helft onderuit

ROSWINKEL - In de zondag 5e klasse E liep Sp Roswinkel op de regenachtige zondagmiddag tegen een ruim 5-1 nederlaag op tegen Buinen. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 na een goede eerste helft van de thuisclub. De mannen van trainer Cor Lubach was de bovenliggende partij en speelde zeer aanvallend.

Buinen kwam er daardoor maar moeilijk uit en had het geluk dat Sp Roswinkel pas vlak voor de thee de score wist te openen. Na weer een goede aanval over rechts legde Willem Pagters de bal precies voor op Ferdinand Prins de bal subtiel langs de Buinen doelman plaatste. Trainer Cor Lubach was in de rust zeker tevreden over het spel, maar het scoren liet wat te wensen over ondanks de 1-0 voorsprong.

In de tweede helft kwamen de gasten uit Buinen beter uit de startblokken want binnen tien minuten werd niet goed verdedigen bestraft met een treffer van Thorsten Leeuw. 1-1. Nog geen man over boord gezien de eerste helft, mar toen doelman Ricardo Prins bij een hoge inzet totaal misgreep en Buinen op 1-2 wist te komen knakte er iets bij Sp Roswinkel.

Trainer Lubach: ,,Wij begonnen nog wel goed aan de tweede ondanks de vroege tegentreffer maar na de 1-2 was het vertrouwen totaal weg. Het was weer een beeld van de hele competitie dat het heel goed gaat of het gaat heel slecht. En dat laatste gebeurde na de 1-2 want met drie doelpunten op rij zorgde Durk Vos voor een 1-4 stand en Mark Haandrikman bepaalde in de extra tijd de eindstand op 1-5. Komende zondag moeten wij de teleurstelling maar proberen weg te werken als Zandpol, dat ook een 5-1 nederlaag leed, bij ons op bezoek komt.

Ferdinand Prins(10) tikt hier de bal keurig langs de Buinen doelman na een afgemeten voorzet van Willem Pagters. (foto Bennie Wolbers)