Bargeres houdt de punten in huis

EMMEN - In de zondag 4e klasse E behaalde Bargeres een mooie 3-0 overwinning op VIOS(O). Na een ruststand van 2-0 stond er negentig minuten een 3-0 eindstand op het scorebord.

Bargeres ging voortvarend van start want binnen vier minuten wist het al een kans te creëren na een mooie aanval over links en enkele minuten later is het Gillis Kalter die een schot op doel tot hoekschop zag verwerkt. Bargeres speelde aanvallender en iets beter dan de mannen uit Oosterhesselen. Halverwege de eerste helft komt het dan ook verdiend op voorsprong. Patrick Schutrups scoorde de 1-0 na slecht uitverdedigen van VIOS(O).

Na bijna een half uur spelen is er eindelijk een kans voor VIOS(O) via Rafael van Beek, maar zijn mooi schot gaat rakelings langs het Bargeres doel. In de 38e minuut komt Bargeres op 2–0. Een voorzet van Patrick Schutrups werd keurig binnen geschoten door Gillis Kalter. Met deze 2-0 voorsprong gingen de spelers en begeleiding naar de thee. Na de hervatting probeerde Bargeres direct door te drukken. Tim Idema schoot echter vrij voor de VIOS doelman maar net over de deklat.

Ook Patrick Schutrups zag enkele minuten later de bal net over doel van VIOS(O) verdwijnen, terwijl Tim Idema van Bargeres ook niet tot scoren wist te komen. In het laatste kwartier werd het spel wat grimmiger met als gevolg dat Patrick Schutrups van Bargeres met geel werd bestraft. In de 81e minuut maakt Koen Tent en alle hoop voor VIOS(O) een einde door Bargeres naar een uiteindelijk verdiende 3-0 overwinning te schieten.