Titan wint ook van Wijster

NIEUW WEERDINGE - In de zondag 4 klasse E deed Titan weer goede zaken. De mannen van trainer Geert Aalderink wonnen in eigen huis met 4-0 van het lager geplaatste Wijster, maar het was wel een wedstrijd met twee heel verschillende helften.

De rood-witten begonnen goed aan de wedstrijd en stonden binnen een kwartier op een 1-0 voorsprong via Jos Smit. Titan bleef daarna de bovenliggende partij en toen Harmjan Moesker, de topscoorder in deze klasse, tien minuten later de 2-0 op het scorebord liet zetten. Wijster probeerde het nog wel en kreeg kansen, maar ook nu stond Ramon Poede weer goed te keepen. Nadat ook Marko Mihalji vlak voor rust de goede richting vond en de 3-0 scoorde werd de wedstrijd eigenlijk al in het slot gegooid. In de rust gaf trainer Geert Aalderink aan dat men ondanks de grote voorsprong toch de lijn moest doortrekken.

Aalderink: ,,Gezien de kansen die wij uitspelen moeten wij ons nog meer belonen, maar dat gebeurde ook in de tweede helft niet. Dat deden wij echter niet. Het tempo was er helemaal uit en sommige spelers gingen meer voor eigen succes. Gelukkig dat onze doelman weer een prima wedstrijd speelde en Wijster, ondanks dat het in deze tweede helft de bovenliggende partij werd geen kans om de achterstand te verkleinen.”

Het was uiteindelijk vlak voor het einde dat Titan toch nog een treffer kon laten bij schrijven door een goed moment van Marko Mihalji die de eindstand op 4-0 bepaalde. Aalderink: ,,Wij blijven op de derde plaats staan en op koers voor de nacompetitie, maar dan moet HODO wel de 2e of 3e periode pakken. In ieder geval moeten wij zelf blijven winnen en de volgende tegenstander is thuis tegen VIOS(O)”.