WKE komt tegen Musselkanaal met de schrik vrij

MUSSELKANAAL - Bij een blik op de ranglijst van de zondag 3e klasse C zie je WKE op de eerste plaats en Musselkanaal op de 11e plaats. Je zou dus kunnen denken, dit wordt een makkie. Maar niets was minder waar. WKE speelde slordig en Musselkanaal ging er voor. In de 3e minuut keek WKE al tegen een achterstand aan. Aron Berends schoot uit een vrije trap ineens raak, 1-0. In de 15e minuut trok WKE de stand weer gelijk. Een voorzet van Henk Bakker werd binnen gekopt door Ferdy Poelman. 1-1.

Daarna bleef Musselkanaal de gevaarlijkste ploeg. In de 24e minuut haalde WKE een bal van de doellijn en 4 minuten later had WKE geluk dat diverse inzetten niet tot een goal werden verwerkt. Toch kwam WKE op voorsprong, want in de 43e minuut is er wederom een voorzet van Henk Bakker voorbij de 2e paal. Ferdy Poelman kopte de bal terug voor en Harold Wolters kopte de bal binnen voor de ruststand van 1-2. De 2e helft is pas 5 minuten oud of Manuel Kallenkoot wordt het veld uit gestuurd wegens vermoedelijk commentaar op de leiding.

Musselkanaal profiteerde direct, want 2 minuten later scoorde Musselkanaal met een volley van Rolf Kayser de 2-2 nadat de bal in eerste instantie nog was weg gekopt. WKE wisselde in de 67e minuut Jozef Brink voor Harold Wolters en in de 80e minuut bracht trainer Meertens meer offensief met Hendrik Gustin voor Harm Hindriks. Deze moed werd in de extra tijd beloond door een treffer van Ferdy Poelman. Eindstand 2-3 en of het verdiend is? Daar zal bij WKE niemand om malen.