Titan zonder problemen langs VIOS(O)

NIEUW WEERDINGE - In de zondag 4e klasse E bleef Titan op koers voor de nacompetitie na een ruime 6-0 overwinning op VIOS(O). De mannen van trainer Geert Aalderink gingen vanaf het begin er tegen aan en binnen vijf minuten stond het al op voorsprong via Marko Mihalji die een gave voorzet ma een goede aanval over de zijkant koelbloedig met een doelpunt bekroonde. 1-0.

Titan bleef daarna goed voetballen, maar VIOS(O) wist tot vlak voor de thee de schade beperkt te houden. Geert Aalderink: ,,Wij bleven na de 1-0 wel goed door voetballen, maar wisten de vele kansen die wij creëerden niet te verzilveren. Uiteindelijk lukte het dan toch nog via Rick Hendriks om de rust met een 2-0 voorsprong in te gaan.”

Na de hervatting nam Titan ook direct weer de regie in de wedstrijd en kreeg Jos Smit een bevlieging door na enkele mooie individuele acties binnen tien minuten met twee treffers de wedstrijd in het slot te gooien. 4-0. In de 70e minuut werd er weer een mooie aanval opgezet door Titan. Thijs Over wist met een subtiele steekpass Rick Hendriks vrij voor het doel te zetten en die maakte het ook goed af. 5-0.

Geert Aalderink: ,,Even later kregen wij de kans om opnieuw te scoren na een overtreding binnen de zestien op onze A-junior Roy Meijering. Wij kregen een strafschop en iedereen gunde het jonge talent om een doelpunt te maken, maar helaas schoot hij de bal op de keeper. De 6-0 kwam uiteindelijk vlak voor het einder nog wel via Marko Mihalji. Wij mede door de uitslagen op de andere velden tevreden en de derde plaats komst steeds vaster in ons bezit. Zondag zullen wij tegen EHS 85 moeten afmaken, maar de “schanskers’ kennende zal dat geen gemakkelijke opgave worden. Iedereen in de groep is fit dus wij gaan er in Emmerschans vol voor.”