Twedo kansloos tegen Protos

STEENWIJKSMOER - In de zondag 3e Klasse liep Twedo uit tegen Protos een ruime 5-2 nederlaag op. Halverwege de eerste helft kwam Protos op voorsprong via Robin Soppe na goed aangeven van Michel Overweg. 1-0. Vijf minuten later was het alweer raak nadat Dennis Spang zich vrij speelde en Bart Reinink in scoringspositie zette.

Die maakte het op zijn beurt goed af met een knal onhoudbaar in de hoek. 2-0. Twedo wist totaal niet gevaarlijk te worden ondanks dat het toch nog tot 2-1 terugkwam door een afstandsschot van zeker 25 meter door Robert Torenbosch. Direct na rust leek Protos op 3-1 te komen maar de bal sprong na een schot van Michel Overweg tegen een netstang weer terug in het veld. De scheidsrechter constateerde geen doelpunt, maar na bijna een uur spelen werd het wel 3-1.

In een al dan niet buitenspelpositie werd Robin Soppe aangespeeld en passeerde op zijn beurt de Twedo keeper en scoorde. 3-1. Michel Overweg schoot daarna nog op de paal en Bram van der Veen veroverde de afvallende bal en zijn balletje breed op Robin Soppe betekende 4-1. Het werd ook nog 5-1. Nu was het Bram van der Veen die breed gaf op Robin Soppe en deze de bal prima binnenschoot. Twedo kreeg geen vat op deze wedstrijd, maar scoorde in de 80e minuut via een vrije trap vanaf 30 meter door Koen Rabbers de 5-2 en dat werd ook de eindstand.