Vitesse 63 velt SVBO (zat) met mokerslag

KOEKANGE - In de zaterdag 4e klasse E werd zaterdag 1 van SVBO in Koekange door de plaatselijke voetbaltrots Vitesse 63 met een mokerslag van het veld gespeeld. Halverwege de wedstrijd stond het al 7-0 door doelpunten van Lars Heuvelman(2x),Jeroen van den Berg(3x) en Johhny Schuttevaar en Alfred Pekel.


SVBO trainer Jan Moes had niet echt een verklaring voor deze grote achterstand bij rust, alleen wel dat zijn ploeg er deze zaterdag maar weinig van bakte: ,,slecht, slecht, er deugde echt maar weinig van wat mijn spelers lieten zien. Ik had ook niet alle spelers ter beschikking, maar zo’n grote nederlaag mag gewoon niet gebeuren.”

Na de thee kwamen de geelzwarten uit Barger Oosterveld wel iets beter uit de kleedkamer, want het wist zelfs de schade lange tijd beperkt te houden. Nadat de thuisclub via Jeroen van den Berg de stand na een uur spelen naar 8-0 wist te tillen wist SVBO via Robert Veringa eindelijk een keer het net vinden. 8-1. Daarna was het Vitesse 63 die via treffers van Johnny Schuttevaar en Jeroen Oldengarm die de eindstand op een voor SVBO beschamende 10-1 zette.

Jan Moes: ,,Komende zaterdag moeten wij naar Borger en die wedstrijd zullen wij toch moeten winnen. Gelukkig heeft Nieuwe Balinge dat net onder ons staat ook verloren zodat de vijf punten voorsprong in tact is gebleven. De jongens zullen hopelijk weten wat er moet gebeuren tegen Hekkensluiter Borger willen wij ons niet in de problemen brengen“.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda