FC Klazienaveen op eigen veld onderuit tegen Gramsbergen

KLAZIENAVEEN - In de zaterdag 2e klasse J liep FC Klazienaveen op eigen veld tegen een verdiende 3-2 nederlaag op tegen Gramsbergen. FC Klazienaveen kwam na een half uur spelen nog wel op een 1-0 voorsprong via Nick van der Sleen, maar enkele minuten trok een beter voetballend Gramsbergen de stand weer gelijk door een doelpunt van Rutger Dijk. 1-1.

Ondanks het beter voetbal en de betere kansen voor Gramsbergen kwam FC Klazienaveen toch vlak voor rust weer op voorsprong via Yorin Habing. 2-1 en dat werd ook de ruststand. Na de thee probeerde FC Klazienaveen ook voetballend de wedstrijd naar zich toe te trekken maar toen de gasten uit Gramsbergen in de 53e minuut op 2-2 wisten te komen via Roy Seinen heeft FC Klazienaveen geen enkele aanspraak meer op een overwinning kunnen maken, volgens FC Klazienaveen trainer Eric Prins.

,,Gezien de stand van 2-3 door Rutger Dijk in de 66e minuut, leek het een spannende wedstrijd te zijn, maar dat was niet het geval. Het had ook net zo goed nog wel 2-5 of 2-6 kunnen worden, want Gramsbergen was gewoon de betere ploeg. Wij hebben nu nog drie finales te gaan. Zaterdag krijgen wij The Knickerbockers op bezoeken dan volgt nog de Derby tegen DZOH dat ook nog niet veilig is en als laatste FC Meppel. Dus wij moeten er nog flink tegenaan. Hopelijk beseffen de spelers, die overigens na de wedstrijd wel de hand in eigen boezem staken, dat zij wel uit een ander vaatje moeten tappen dan vandaag tegen FC Gramsbergen, besluit FC Klazienaveen trainer Eric Prins.