SVBO(zat) stelde teleur tegen hekkensluiter Borger

BARGER OOSTERVELD -?? In de zaterdag 4e klasse E heeft SVBO ook tegen hekkensluiter Borger niet echt kunnen overtuigen. Na de verpletterende 10-1 nederlaag van een week geleden tegen Vitesseâ??63, moest het nu op het eigen kunstgras na een 0-0 ruststand genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. Het was volgens SVBO trainer Jan Moes echt een wedstrijd tussen twee laag geplaatste ploegen.


,,Ik denk dat het gezien de hele wedstrijd een terechte uitslag is, want ik heb een zeer matige wedstrijd gezien. Wij hebben zelf in de wedstrijd eigenlijk ging enkele kans kunnen creëren. Als je dan in de slotfase achterin ook nog een speler alle ruimte om door te breken vraag je zelf om moeilijkheden.”

Calvin Beijering maakte goed van de ruimte gebruik en bracht zijn ploeg in de 83e minuut eigenlijk tegen de verhouding in op een 1-0 voorsprong. Met deze achterstand bleef SVBO er nog wel voor gaan. Er was druk op het doel via enkele hoekschoppen en een afstandsschot rakelings over de lat en was het uiteindelijk onder topscoorder Nick Klingenberg die in de extra tijd een goede aanval koelbloedig met een treffer wist af te sluiten 1-1 en dat werd ook de eindstand.

Jan Moes: ,,Ik denk dat wij uiteindelijk blij mogen zijn met een punt doordat onze naaste concurrenten voor een eventuele herkansingsplaats ook gelijk hebben gespeeld. Wij staan gelijk met Tiendeveen en is het onderlinge verschil met Nieuw Balinge met nog twee wedstrijden te gaan vijf punten gebleven. Wij moeten nog uit naar SCN en spelende laatste wedstrijd thuis tegen Tiendeveen, dus staan ons nog twee spannende wedstrijden te wachten, maar hebben nog wel een puntje nodig”.


SVBO topscoorder Nick Klingenberg(9) stuurt hier de bal langs de Borger doelman en behoed zijn ploeg daarmee voor een nederlaag door in de laatste minuut nog de gelijkmaker te scoren.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda