VEV verliest van VCG

KLAZIENAVEEN-NOORD - Na een aantal vrije weken moest VEV weer het veld op tegen het hoger geplaatste VCG uit Geesbrug. De ploeg van trainer Anne Christ wist de uitwedstrijd in Geesbrug nog wel met 3-2 te winnen, maar moest op eigen veld toestaan hoe VCG er met een 3-1 overwinning vandoor ging. VEV hield steeds veel mensen achter de bal en loerde op een counter.


VCG zag via Stefan Hugen een afstandsschot de bal op de deklat eindigen. Na een half uur spelen werd VEV gevaarlijk. Doelman Danny Benjamins kwam uit, maar was net te laat en raakte de aanvaller van VEV. Gelukkig voor hem en voor VCG was de prima spelende Joeri Wiersma mee gelopen en gaf scheidsrechter Dijkstra daarom een gele kaart. De vrije trap leverde VEV volgens niets op.

De tweede helft veranderde er weinig aan het wedstrijdbeeld. VEV had misschien iets meer aanvallende aspiraties, maar was het vooral VCG dat in balbezit was. Een beetje tegen de verhoudingen in kwam VEV wel op voorsprong via Roan Arends die de verdediging van VCG bij de eerste paal wit te verrassen. 1-0. VCG bleef daarna het tempo hoog houden en na enkele kansjes was het uiteindelijk Levi Dekker die de gelijkmaker wist te scoren.

VCG drukte daarna door en nadat een vrije bal van Erwin Doorn op de doellijn gered werd, was het Sander van Veen die vanuit een vrije trap VCG op voorsprong zette. 1-2 en daarmee was het verzet van VEV gebroken en bepaalde Mark Brinks uiteindelijk in de slotfase de eindstand van 1-3.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda