CEC pakt puntje in Steenwijksmoer

STEENWIJKSMOER – In de zondag 3e klasse C moest CEC uit naar Protos en de wedstrijd eindigde zoals het begon met 0-0. Daarmee wist CEC toch weer een puntje te sprokkelen in de strijd om uit degradatiezorgen te komen. Beide teams hielden elkaar goed in evenwicht zonder dat er echt tot goed gevoetbald werd.


Terwijl Protos het zichzelf waak moeilijk maakte door te snel diep te willen spelen en CEC de kwaliteiten mistte om daadwerkelijk te profiteren van het makkelijke balverlies dat Protos leed. Veel kansen waren er deze wedstrijd niet. Protos kreeg via Dennis Spang nog wel een mogelijkheid maar zijn schot was onnauwkeurig. Tien minuten voor tijd had CEC nog een overwinning kunnen pakken, maar na een vrije trap op de kruising pikte Ruben Bergman de bal op maar Protos doelman Tim Bakker wist zijn harde schot knap weg te werken.

Eindstand 0-0 en daarmee voegt CEC weer een puntje aan haar totaal toe, maar zag naaste concurrent Ruinen wel winnen, waardoor het naar plaats 11 is gezakt met nog één puntje boven Musselkanaal. Komende zondag kan CEC het seizoen redden als Ruinen op sportpark De Runde op bezoek komt.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda