SVV’04 doet zichzelf tekort tegen Weerdinge.

WEERDINGE - In een wedstrijd waar in de zondag 3e klasse C geen belangen meer op het spel stonden, maakten zowel Weerdinge als SVV 04 een matige wedstrijd van. SVV’04 moest iets improviseren, aangezien trainer Arthur van der Veen zijn beide centrale verdedigers, Kerkdijk en Gerrits, niet ter beschikking had.

In de eerste helft waren er enkele kansen voor SVV’04, maar de voorwaartsen hadden het vizier duidelijk niet op scherp staan. Ook Weerdinge kreeg een kans, maar deze leverde geen doelpunt op. Na de rust was SVV’04 de betere ploeg, maar vergat het zichzelf te belonen met treffers. In de laatste vijf minuten van de wedstrijd pakte Weerdinge, tegen de verhouding in, de volle winst. Eerst scoorde Aaron Brinks door zowel een verdediger als de keeper tussen de benen door te spelen en vlak voor het eindsignaal bepaalde Willem van Loenen de eindstand op 2–0.

Komende zondag kan SVV 04 opnieuw haar borst nat maken, want dan komt titelkandidaat Ter Apel’96 op bezoek dat overigens de vorige vijf ontmoetingen op sportpark De Kampen allemaal heeft verloren. Weerdinge krijgt een iets makkelijke opdracht met een uitwedstrijd tegen het reeds gedegradeerde Sleen.