NWVV doet goede zaken tegen SETA

NIEUW WEERDINGE â?? In de zaterdag 5e klasse F deed NWVV goede zaken in de strijd om de tweede periodetitel. Op eigen veld werd SETA na een 0-0 ruststand met een 4-1 nederlaag naar huis gestuurd. In de eerste helft was het een wisselend niveau volgens NWVV trainer Geert Aalderink. ,,Ja als wij aan de bal waren ging het vrij goed en creëerden wij in de eerste helft ook wel kansen.

Maar als SETA aan de bal was werd vooral de lange bal gespeeld en daar hadden wij het moeilijk mee. Bij de rust stond het nog 0-0, maar in de tweede helft hebben wij het toch beter gedaan met de wind in de rug van de wedstrijd.” NWVV kwam op 1-0 door Manuel Lageman en Roy Super wist even later wel raad met een verre uittrap van doelman Dennie Meijers en zorgde voor een 2-0 voorsprong.

Op dit moment had het ook nog anders kunnen zijn , zegt Gert Aalderink, na de 1-0 en ook na deze 2-0 kreeg SETA een strafschop wegens een overtreding binnen de zestien, maar beide keren was het doelman Dennie Meijers die de bal uit het doel ranselde.

Na de tweede misser vanaf de stip knakte er iets bij SETA en kon Christiaan Klompmakers daarna ook nog snel de 3-0 scoren.” SETA kwam daarna nog wel even weer terug tot 3-1, mar het was uiteindelijk Roy Super die de eindstand op 4-1 bepaalde. Komende zaterdag moet NWVV op bezoek bij VEV en kan bij winst de tweede periode in de wacht slepen.