Titan laat steek vallen in derby tegen EHS 85

EMMERSCHANS - In de zondag 4e klasse E liet Titan een flink steekje vallen in de strijd om de derde plaats in de wacht te slepen. In Emmerschans werd na een 2-1 ruststand met 3-1 verloren. De Nieuw Weerdingers voelen door deze nederlaag wel weer de hete adem van KSC dat met 3-1 van Schoonebeek won. De “schanskers” stonden al binnen zeven minuten op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Boy Mestemaker.

Titan speelde met weinig agressie en volgens Titan trainer Geert Aalderink een beetje plichtmatig tot twintig meter van het doel. Titan raakte ook nog even slag toen Klaas Anne Postmus kermend van de pijn na een val met een gecompliceerde armbreuk naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. Na bijna een kwartier spelen herpakte Titan zich en kwam weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Marko Mihalji die een voorzet goed binnen kopte. 1-1.

Ook na deze treffer speelde het spel zich vooral af op het middenveld. EHS 85 maakte op slag van rust goed gebruik van een snelle counter na een afgeslagen aanval van Titan en zorgde Mark Linneman voor een 2-1 ruststand. Na de thee was er toch een iets agressie in het spel en werden de duels steviger, maar het was opnieuw EHS’85 die een fout bij Titan goed afstrafte met een doelpunt. 3-1 en dat werd ook de eindstand.

Een zure nederlaag die wij ons zelf moeten aanrekenen, want ondanks veel balbezit wisten wij niet echt kansen te creëren en dan kom je ook niet tot scoren. Komende zondag is de wedstrijd tegen hekkensluiter Witteveense Boys van cruciaal belang want wij kunnen ons geen fout meer permitteren willen wij de derde plaats vasthouden, besluit Geert Aalderink.