SC Angelslo speelt gelijk in Borger

EMMEN - Borger begint goed aan de wedstrijd en laat zien dat ze in de 4e klasse willen blijven en zetten gelijk druk. SC Angelslo blijft rustig en speelt de bal rond. Al in de 9e minuut krijgt SC Angelslo een grote kans op de 16 meterlijn en Dennis Gossen schiet tussen alle verdedigers door de bal via de binnenkant paal binnen. (0-1).

Ook Borger krijgt een grote kans in de 12e minuut maar Keeper Jarno Brands redt geweldig. Daarna geeft SC Angelslo gas en krijgt vele kansen om de wedstrijd al te beslissen maar deze worden allemaal gemist. In de slotfase krijgt Borger nog een kans op de gelijkmaker maar de bal wordt net naast gekopt. Na de thee wordt Borger sterker en SC Angelslo moet terug.

In de 58e scoort Borger maar het is buitenspel en de goal wordt afgekeurd. SC Angelslo speelt nu lange ballen naar voren en in de 65e minuut kan Nils Tuijn de wedstrijd beslissen maar hij schiet recht op de keeper. Borger knokt door en is de betere ploeg in de 2e helft met strijd en goed voetbal. SC Angelslo houd stand maar heeft moeite om de bal weg te krijgen.

Borger gaat in de slotfase ook lange ballen spelen en zet alles op alles om er een punt uit te slepen. In de 90e minuut krijgt Borger een strafschop, na een lichte overtreding binnen de 16 meter van Scheidsrechter Sanders, die trouwens uitstekend floot deze middag. Het is Melvin Ottens die Keeper Brands de verkeerde hoek instuurt en de 1-1 binnenschiet. Volgende week speelt SC Angelslo de laatste wedstrijd thuis tegen Vitesse 63.