Erica’86 pakt puntje en doet laatste plaats over aan DOS’63

LINDE – Niet Erica’86 is de rode lantaarndrager geworden in het zaterdagvoetbal, maar DOS’63 uit Linde staat dit seizoen helemaal onderaan in de 5e klasse F. Beide ploegen troffen elkaar op de laatste speeldag en die wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel.

De thuisclub kwam halverwege de eerste helft op 1-0 door Randy Loosman, maar Sven Huls wist nog voor rust met twee doelpunten Erica’86 op een 2-1 voorsprong te zetten. Na de thee was het toch weer de DOS’63 die de touwtjes in handen nam en na een uur spelen via Leroy Mol op 2-2 wist te komen en een kwartier voor tijd zelfs op een 3-2 voorsprong kwam door een doelpunt van Papito Tuitt.

Het slotaccoord kwam uiteindelijk dan toch nog van de mannen van trainer Cor Huls. In de slotminuut was het Marco Boer die met zijn doelpunt Erica’86 behoedde voor een nederlaag. 3-3 en dat werd ook de eindstand.

Eindconclusie in deze klasse: Mussel werd onbetwist kampioen en VCG, VVAK en NWVV dat met een vierde plaats de vervangende periode van kampioen Mussel kreeg, gaan de nacompetitie in om eventuele promotie naar de derde klasse af te dwingen. DOS’63 vast onderaan met slecht 4 punten en Erica’86 kwam met slechts één overwinning op NKVV en vier gelijke spelen tot ene totaal van 7 punten.