SVBO(zat) sluit competitie af met nederlaag

BARGER OOSTERVELD - In de laatste wedstrijd van dit seizoen verloor SVBO zat op eigen veld na een 2-1 ruststand met4-2 van Tiendeveen. De wedstrijd was nog maar net drie minuten onderweg toen SVBO via Marcel Sulmann op een 1-0 voorsprong stond.

Na slecht uitverdedigen bij Tiendeveenzijde wist Marcel Sulmann de bal langs doelman Sander Lubbers te plaatsen. 1-0. Even later zag Tijmen de Vries doelman Frank Pijpker een vrije bal richting de kruising klemvast te pakken. In de tiende minuut, wist Tiendeveen na een scrimmage voor het doel nog net de 2-0 te voorkomen. Enkele minuten later kreeg Tiendeveen een strafschop nadat Ismaël Ucan licht werd aangetikt binnen de zestien en het slachtoffer zelf vanaf de stip de 1-1 binnenschoot.

SVBO nam daarna opnieuw de leiding door topscoorder Nick Klingenberg die met een lobje de uitkomende doelman Lubbers verschalkte. Ruststand 2-1. In de tweede helft nam Tiendeveen het initiatief in handen en dat leverde na een kwartier spelen de 2-2 op via Tijmen de Vries. Ibrahim Deniz knalde even later de bal op het SVBO doel en spatte de bal over de iets voor zijn doel staande doelman tegen het nylon. 2-3. Tien minuten later werd de wedstrijd beslists door Ismaël Ucab die na een solo door de SVBO defensie en langs doelman Pijpker de bal binnenschoot.

Eindstand 2-4. In deze zaterdag 4e klasse E zijn de Sc Angelslo en SVBO klaar met de competitie met een 8e en 9e plaats met allebei 25 punten, maar Sc Angelslo heeft een beter doelsaldo. CSVC werd kampioen en MSC degradeert terwijl Nieuw Balinge en Borger nog in de herkansing gaan.