FC Klazienaveen na verlies tegen FC Meppel in de herkansing

KLAZIENAVEEN – Voor FC Klazienaveen zit de competitie er nog niet op. Na de 2-1 nederlaag op sportpark de Planeet zal het via de herkansing moeten proberen zich in deze 2e klasse J te handhaven.


De wedstrijd leek na een kwartier spelen de goed kant op te vallen nadat Nick van der Sleen de Klazienaveners op een 1-0 voorsprong wist te zetten. Helaas wisten zij de wedstrijd niet naar zich toe te trekken ondanks dat het wel enkele mogelijkheden kreeg, want na bijna ene half uur spelen kwam FC Meppel op gelijke hoogte via Hans Mansveld. 1-1.

Met deze stand gingen de spelers ook aan de thee en kon FC Klazienaveen trainer Eric Prins in de kleedkamer de strategie voor de tweede helft besproken. Helaas voor FC Klazienaveen lukte het niet om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Na iets meer dan een uur spelen sloeg FC Meppel toch nog toe via een treffer van Wiebe de Jong. 1-2 en dat werd uiteindelijk ook de eindstand.

In deze klasse werd Pelikaan S zoals verwacht kampioen en pakten DESZ, VEV’67 en Drenthina een periodetitel en gaan nog op voor promotie. HFC’15 is gedegradeerd en FC Klazienaveen en Omlandia zijn nog niet klaar want zij zullen via de herkansing nog voor klasse behoud moeten spelen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda