DZOH kan niet winnen van SV Bedum

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse J speelde Drenthina op eigen veld een verloren wedstrijd tegen SV Bedum. Na een 0-1 ruststand eindigde het duel in De Rietlanden in een 2-1 overwinning van de gasten uit Bedum. DZOH speelde in de eerste helft niet goed en dat gaf CSV Bedum de mogelijkheid om in ieder geval bij de thee al op voorsprong te stand via een doelpunt van Luc Kuipers op slag van de rust.

DZOH trainer Bert Doldersum probeerde in de rust nog zijn mannen aan te sporen en probeerde met enkele omzetting de wedstrijd nog een andere wending te geven. Doldersum: ,,Wij hebben geprobeerd om alleemaal wat dichter op elkaar te gaan spelen en dat er toch meer arbeid verricht moest worden om succes te hebben. SV Bedum wist wel hoe het moest want het kwam zelfs nog op 0-2 via Anne-Jits Sijbesma.

Tim Asman mocht daarna nog wel de aansluitingstreffer maken, maar dat was allemaal te laat. SV Bedum gaf de Emmenaren verder geen ruimte meer om misschien ook nog een puntje uit het vuur te slepen. Het bleef bij de 1-2 eindstand. Komende zaterdag is LTC, de nummer twee op de ranglijst, de volgende tegenstander.