Emmen pakt thuis een punt tegen RKAVV

EMMEN – In de hoofklasse A hebben de amateurs van Emmen op eigen veld een belangrijk punt gepakt tegen RKAVV uit Leidschendam door een 1-1 gelijkspel. Een beter resultaat dan in de uitwedstrijd toen werd het maar liefst getrakteerd op een 8-5 nederlaag. Zondagmiddag ware Beide ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd en was Emmen vooral verdedigend beter op haar hoede om de snelle en goede spitsen van de Leidschendammers tegen te houden.

Toch kwamen de Emmenaren in de 25e minuut op achterstand. Vanaf een meter of 25 meter werd de achter Emmen doelman Lars van der Zwaluw gelegd. Het antwoord van vv Emmen kwam deze keer heel snel want binnen vijf minuten trok Patrick Eberhard met ene bijzonder schot de stand weer gelijk. In de tweede helft werd niet meer gescoord, ondanks dat Emmen nog wel een aantal goede kansen creëerde. Eindstand derhalve 1-1 en zal Emmen zeker tevreden zijn met dit ene puntje. Zondag speelt Emmen een uitwedstrijd tegen Hollandia, de koploper in de Hoofdklasse A.