SVBO (zat) pakt belangrijk puntje tegen SCN

NIEUWLANDE – In de zaterdag 4e klasse D behaalde SVBO (zat) in Nieuwlande een belangrijk puntje binnen in de strijd om uit de onderste regionen weg te komen. Na een 1-1 ruststand eindigde de wedstrijd tegen SCN in een 2-2 gelijkspel. De Barger Oostervelders kwamen halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong via een doelpunt van Alexander Boers.

Deze voorsprong werd op slag van rust echter weer teniet gedaan door Jeffrey Marissen die met zijn treffer voor een 1-1 ruststand zorgde. In de 2e helft probeerde SVBO weer afstand te nemen van SCN, maar het was juist SCN dat op voorsprong kwam. In De 80e minuut wist Dennis Boertien de SVBO doelman te passeren en wist daarmee de thuisclub andermaal op voorsprong te zetten. 2-1.

Even een flinke domper voor de mannen van trainer Jan Moes, maar SVBO heeft dan altijd nog goaltjesdief Nick Klingenberg in haar ploeg. In de 84e minuut pikte hij ook nu weer zijn doelpuntje mee en zorgde er voor dat SVBO uiteindelijk toch nog een puntje mee naar Barger Oosterveld kon nemen. Eindstand 2-2 en doordat Onstwedder Boys met 5-1 van SJS verloor staat SVBO nu nog één punt achter met een wedstrijd minder op een 12e plaats.

Als het de vorige week gestaakte wedstrijd tegen Tiendeveen(3-1) ook nog tot een goed einde kan brengen zal het een flinke sprong op de ranglijst kunnen maken. Komend weekend is SVBO vrij, want dan gooien de spelers van SVBO zich in het carnavalsgedruis