Sc Erica op eigen veld de baas over Sellingen

ERICA – In de zondag 3e klasse C was Sc Erica na een 3-0 ruststand met 4-1 de baas over Sellingen. De mannen van trainer Erwin Sikkes stonden al na tien minuten spelen op een 1-0 voorsprong via een doelpunt van Pelle de Vries en vijf minuten voor de thee tilde Kjeld Huls zijn ploeg naar ene 2-0 voorsprong.

Nog voor de thee was Pelle de Vries die nog een keer zeer doelgericht was en de wedstrijd eigenlijk halverwege al in het slot gooide met zijn tweede treffer van de middag. Sc Erica stond daardoor bij rust al op een comfortabele 3-0 voorsprong. Na de thee probeerde Sellingen het nog wel met het voordeel van de wind, maar Sc Erica hield het achterin lang dicht.

In de 76e minuut was de wedstrijd helemaal gelopen toen Patrick Bruins de 4-0 op het scorebord liet zetten. Pas een kwartier voor tijd kon Sellingen pas iets terug doen via een doelpunt van Ben Bos, maar de wedstrijd was toen al lang gelopen en pakte Sc Erica uiteindelijk met een 4-1 eindstand de overwinning.